Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ang. en halvdöd avokado...

Hej!
Jag har en avokadoplanta som planterades för åtskilliga år sedan. Den har stått i en liten kruka hela tiden, och har inte växt något alls. Jag skulle vilja få lite mer liv i den, hur ska jag göra? Den är inte särskilt välskött, aldrig omplanterad och får inte vatten jätteofta.

Tacksam för svar
Felicia

Odla Svarar: 

Jo, det är ju just därför den är halvdöd, för att den dels står i en för liten kruka, dels får vatten för sällan och kanske ingen gödsling alls? Så plantera den i större kruka med bra, lecablandad blomjord och så vattna mer, fast inte så mycket nu inför vintern, men på våren och sommaren. Då ska du också ge den vanlig blomsternäring 1 gång/vecka från april till september. Du kan klippa bort fula blad också.

Sylvia