Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Amazonlilja, Eucharis grandiflora

Amazonlilja, Eucharis grandifloraHej!
Jag har ärvt en växt av min mormor. Den fick jag 1968 när hon flyttade in på ett hem och jag antar att hon haft den några år, så exakt hur gammal den är vet jag inte.

Den blommor högst en gång om året och då har den liljeformade vita stora blommor som hänger. Har du en aning om vad den heter vore jag jätteglad att få reda på det. Jag är så oerhört rädd om den. Har frågat alla jag kommer i kontakt med men ingen vet vad den heter. Har nästan tagit död på den ett par gånger när jag vattnat med näringsämne som var gammalt. Sedan lät jag den torka ut och den tog sig igen. Tack och lov.

Skickar en bild av den som den ser ut idag.
Med vänlig hälsning
Margareta Hennings

Odla Svarar: 

Den är en amazonlilja, Eucharis grandiflora (amazonica). Jag har den också, en ärvd sådan. Din växt ser välmående ut, den trivs alldeles tydligt hos dig!

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.