Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Amaryllis med sidolök

Jag fick en amaryllis i julas, som jag sedan ställde på golvet på balkongen när jag tröttnade på att ha bara blad inne. Den fick vatten ibland, men så småningom vissnade bladen på huvudlöken. Den lilla sidolöken har haft gröna blad hela tiden, så ibland vattnade jag. I mitten av september upptäckte jag att huvudlöken har vaknat till liv... Hur gör jag nu? Vill den ha gödning eftersom den inte fått det förut? Hur länge kan/ska jag ha kvar den på balkongen? Enligt böckerna var det visst nu den skulle vissna ned och vila egentligen.

Elin

Odla Svarar: 

Är det blad eller en blomknopp du ser? I det senare fallet har den väl blivit snurrig med årstiderna, men det är inget ovanligt. Så du kan byta ny jord till den nu och ta in den. Så vattnar du normalt och gödslar sparsamt.  Efter blomningen fortsätter du att sköta den om du önskar driva den vidare.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.