Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Amaryllis

Hej!
Tack för de fina amaryllislökarna, som jag köpte från er i höstas. De blommar rikligt med många klockor på varje stängel. Häromdagen kom det upp ur lökens sida fem klockor direkt ur löken alltså utan stjälk. Mutation? En lång stjälk med fem klockor och så de här längst ner. Det ser mycket vackert ut. Undrar om det är vanligt. Sorten heter "Cherry Nymph".

Mvh
Maj, Vallentuna

Odla Svarar: 

Kul att du gillar våra amaryllisar.
Men nej, det är ingen mutation, utan det händer ibland med vissa sorter. Jag har själv en sådan som blommar direkt "på löken". Stjälken har helt enkelt legat för länge i "startgroparna" och när den väl kommer i jord, så har den för bråttom för att blomma! Nästa stjälk kommer nog att bli normal.

Sylvia