Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Alternativ till poppel

Hej!
Jag är förtjust i poppel, som skulle ge en skön lodrät kontrast i trädgården, men är tveksam till att plantera ett sånt träd då jag har hört att den har aggressiva rötter och är hemskans törstig.

Så min fråga är om det finns något schysst alternativ till poppel som har lite samma karaktär. Är dock inte intresserad av barrväxter.

Hälsningar
Klas

Odla Svarar: 

Hur skulle det vara med pyramidavenbok, Carpinus betulus 'Fastigiata', pyramidek, Quercus robus 'Fastigiata' eller med pelarrönn, Sorbus aucuparia 'Fastigiata'? Vill du ha något med rosa blommor, finns ett pelarkörsbär, Prunus 'Amanogawa'.

Sylvia