Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Algomin rekommenderas ofta

Hej!
Jag har läst massor av artiklar om gödsel och jordförbättring, och Algomin rekommenderas mycket ofta. Jag har flytande blåkorn i en dunk och undrar om man använder det på samma sätt som Algomin, eller?

Gin

Odla Svarar: 

Blåkorn flytande eller granulerat är ett fullgödselmedel som innehåller kväve kalium och fosfor + ett stort antal mikronäringsämnen.

Algomin är ett kalkpreparat som innehåller små mängder av växtnäring. Som du säger rekommenderas det av många bl.a. i trädgårdsdags och jag har aldrig förstått varför. Det är inget gödselmedel i egentlig mening. Det kan höja pH-värdet marginellt vilket oftast är obehövligt. Så om du vill att det ska växa använd Blåkorn eller andra flytande gödselmedel.

Jag återkommer inom kort med en artikel i detta ämne.

Göran