Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Äldre Lavendelplantor

Hejsan
Jag har sökt tidigare "frågor och svar" inlägg om lavendel och har förstått att man klipper ned lavendel på våren och att man skall klippa ned ca 1/3, men hur gör jag med lite äldre lavendelplantor som man inte har gjort någonting med på många år som är ganska stora och är "träiga" nedtill? Är det för sent på våren att klippa nu (10 april), hur hårt skall man klippa då, kommer de tillbaka om man är ganska hård m.m.

Stort tack på förhand
Kristoffer

Odla Svarar: 

Hej!
Jag föreslår att du testar med endast en planta i år, gärna den som står mest avsides, och ser vad den tål. Då riskerar du bara livet på en i stället för alla. Går det bra och den klarar sig så vet du vad kan göra nästa vår igen.

Håkan Pettersson, Etelhems Örtagård, Gotland

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.