Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Aklejaplantan borta

Hej!
Jag hade en aklejaplanta som jag hade fått av min mamma. Det var nästan den enda perenna blomma som hade tagit sig någorlunda i min rabatt. Men nu är det bara en tom grop där den har varit! Inte ett blad har kommit upp. De övriga växterna är kvar. Vad kan ha hänt? Någon ohyra eller gnagare? Det har varit mycket sork och möss på tomten i vinter.

//Eva

Odla Svarar: 

Ja, det kan ha varit någon sork som dragit ner den i sina gångar! Men aklejor är kortlivade perenner. De frösår sig dock gärna, så det är möjligt att du hittar nya babyaklejor runt om den under sommaren, om den hade blommat!

Sylvia