Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Acacia från Jordanien

Hej Sylvia
Jag har köpt en liten planta ca 30cm hög med medföljande skylt Acacia från Jordanien. Det var på Ulriksdals Flower Show av en trädgårdsförening som varje år säljer plantor som medlemmar drivit upp.

Acacian har rönnliknande parblad som slår ihop sig på kvällen. Min fråga är hur jag sköter den på bästa sätt och om jag ska toppa den -efter omplantering har den tagit fart och växer rakt upp men grenar ej ut sig. Vågar jag toppa plantan för att få sidogrenar? Den står just nu i mitt växthus men får nog flytta ut i trädgården så småningom men jag förmodar att den inte tål vinterkyla så den får stå inne i vinter.

Ann-Marie

Odla Svarar: 

Jag har inte sett en sådan själv, så det bästa vore att fråga den som drivit upp den eller den som sålde den. Finns det någon lapp med odlarens namn på den?

Och det är mycket riktigt så att den inte tål vintern hos oss, men står gärna utomhus under sommaren. Så ha den i en stor kruka som du kan flytta in och ut vid behov.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.