Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Vinn den nya Wonderweeder från Hozelock!

Blanda och fyll upp Spraya och låt verka Så enkelt är det att få bort ogräset!

Den nya Hozelock Wonderweeder erbjuder ett effektivt alternativ till att ta bort ogräs. Perfekt för att ta bort ogräset och enbart ogräset.

Enkelt från där man står Den upprätta designen ger möjligheten till att bekämpa ogräset upprätt, man behöver inte böja sig och kröka ryggen eller stå på knäna.

Spraya och låt verka Ogräsbekämparen är lätt att hantera genom att trycka på det ergonomiska handtaget på toppen av Wonderweeden. Beroende på hur effektivt ogräsmedel och vilken styrka man valt att blanda upp skall det räcka att spruta en gång direkt på ogräset. Om det är grövre eller större mängd ogräs kan man behöva spraya ytterligare en gång för att få bort allt ogräset.

Den praktiska doseringsbehållare i toppen av handtaget är graderad från 1 ml till 5 ml för att få rätt mängd i blandningen av ogräsmedel. Den ljusgrå genomskinliga staven kan innehålla upp till 300 ml. Man kan enkelt se hur mycket vätska som finns i Wonderweeden. Det 1 meter långa skaftet gör att man har bra räckvidd inte bara där man står utan även in i rabatter och buskage

Precis behandling Ogräsbekämpningen gör det möjlig att vara precis over ogräset med hjälp av det konformade munstycket. Det ser till att man inte sprutar ogräsmedel annat än över den del som konan täcker. På detta vis undviker man att spraya bredvid ogräset och skada intilliggande växter.

Antal ogräsbehandlingar Ogräsblandningen räcker till 600 tryck med 0,5 ml per tryck när man fyllt på Wonderweeden med 300 ml vätska.

Vill du vara med och tävla? I samarbete med Hozelock lottar vi ut hela 10 stycken Wonderweeder! Det enda du behöver göra är att svara på frågan: Hur mycket vätska rymmer staven?

Tävlingen varar till 7 april. Ditt svar på frågan skickar du till: fanny@odla.nu

Lycka till!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB