Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Veckans bild - vingar av glas

Hur har ni det med fina och roliga höstbilder? Skicka gärna bidrag till Veckans bild med hösttema från landets alla hörn. Så länge suger vi gärna på sommarkaramellen, idag med en vacker bild på en slända som hade vänligheten att hålla sig stilla en stund.

Bella Danowsky har skickat bilden på trollsländan som är fantastiskt vacker i all sin enkelhet. Bella berättar själv:

"I somras fann jag en dag till min förvåning en slända (art okänd) i min vinranka. Jag bor i Limhamn, på gränsen till Malmö och har inte nära till någon vattensamling som jag känner till. Sländan satt blickstilla ganska länge, så jag hann hämta kameran. Vinrankan växer på friland och ger härligt söta, kärnfria gröna dessertdruvor. I massor!"

Tack för ditt bidrag Bella!

Bidra med veckans bild?

Vill du vara med och glädja oss med en bild som visar en känsla, tanke eller kul situation från trädgårdens och odlingens värld?

Mejla i så fall din bild till mig: katarina@odla.nu. Din bild kanske inte kommer med meddetsamma men alla bilder läggs till Veckans foto-arkivet.

Tidigare veckans bilder

Varje säsong har vi en tävling där läsarna på Odla.nu får rösta fram de tre bästa Veckans bild. Nu är vi inne i sensommar och höst 2012. Vårens bilder är redan framröstade, med fina vinster både för fotograferna och för dem som var med och röstade.

Nedan ser ni dels de bilder som är Veckans bilder nu under sensommar och höst, och som vi kommer att rösta på i november, dels de som var med under vår 2012.

#Sensommar och höst#

Upptaget Vi flyttar in Här är jag! Får vila på ett får! Starkt jobb Pollenkö Upplyst Buddha Ute och inne i samspråk Larvigt, lurvigt och läckert! Frostad ros

#Vårens bilder#

Hur tänkte de här? Humla gapar efter mycket! En överlevare! Stängsel från naturen! Hög tid att börja odla Gubben i backen Mange gillar vitsippor Nyvaken trollslända Blomma i blomman Myrsnack! Fint besök Se resultatet av tävlingen!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB