Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Veckans bild - upplyst Buddha

Buddha betyder "en upplyst". Kanske har Lena Karlsson tagit fasta på det när hon låter solcellslampor lysa upp Trädgårdsbuddhan om kvällarna. Visst inspirerar Veckans bild till kul projekt i trädgården!

Lena Karlsson har skickat bilden på en välmående Buddha. Lena berättar själv:

"Här kommer en bild som visar ett av mina projekt i sommar. Barnens gamla sandlåda som jag tidigare påbörjat med att fylla med växter, fick nu sällskap av en Buddha och sten runtom plus växter i urna och diverse belysning. Det liksom växte fram under tiden och jag hade väldigt roligt. När kvällen kommer lyser 3 st solcellslampor upp hela Buddhan och han ser nästan lite "spöklik" ut.

Trädgården skänker mig mycket glädje och jag är lyckligt lottad över att jag har en stor sådan."

Tack Lena för ditt bidrag!

Bidra med veckans bild?

Vill du vara med och glädja oss med en bild som visar en känsla, tanke eller kul situation från trädgårdens och odlingens värld?

Mejla i så fall din bild till mig: katarina@odla.nu. Din bild kanske inte kommer med meddetsamma men alla bilder läggs till Veckans foto-arkivet.

Tidigare veckans bilder

Varje säsong har vi en tävling där läsarna på Odla.nu får rösta fram de tre bästa Veckans bild. Nu är vi inne i sensommar och höst 2012. Vårens bilder är redan framröstade, med fina vinster både för fotograferna och för dem som var med och röstade.

Nedan ser ni dels de bilder som är Veckans bilder nu under sensommar och höst, och som vi kommer att rösta på i november, dels de som var med under vår 2012.

#Sensommar och höst#

Upptaget Vi flyttar in Här är jag! Får vila på ett får! Starkt jobb Pollenkö

#Vårens bilder#

Hur tänkte de här? Humla gapar efter mycket! En överlevare! Stängsel från naturen! Hög tid att börja odla Gubben i backen Mange gillar vitsippor Nyvaken trollslända Blomma i blomman Myrsnack! Fint besök Se resultatet av tävlingen!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB