Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Veckans bild - nyvaken trollslända

Veckans bild är rena naturfotograferingen! Vackert! I juni blir det tävling där vårens bästa veckans bild koras. Välkommen att skicka bidrag du med! Alla bilder hinner inte komma med men de hamnar i arkivet så chansen finns alltid senare under året.

Birgitta Nelke, som tagit den fina bilden berättar själv:

"I vår lilla trädgårdsdamm tillbringar diverse djur första delen av sitt liv. Bland annat finns där trollsländelarver, salamandrar och vattenskalbaggar och ibland hälsar någon liten snokunge på och tar sig ett dopp i sommarvärmen. Häromdagen fick jag syn på den här trollsländan, som just krupit ur sitt larvskal och satt bredvid och torkade sig för att sen kunna flyga iväg. (Skalet till vänster.)

Det är ögonblick som detta, som är så fascinerande med en trädgård mitt ute i naturen. Lite ledsen att jag missade när den kröp ur skalet.

Tack för ditt foto, Birgitta!

Bidra med veckans bild?

Vill du vara med och glädja oss med en bild som visar en känsla, tanke eller kul situation från trädgårdens och odlingens värld?

Mejla i så fall din bild till mig: katarina@odla.nu. Din bild kanske inte kommer med meddetsamma men alla bilder läggs till Veckans foto-arkivet.

Tidigare veckans bilder

Hur tänkte de här? Humla gapar efter mycket! En överlevare! Stängsel från naturen! Hög tid att börja odla Gubben i backen Mange gillar vitsippor

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB