Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Veckans bild - Här är jag!

Jag har sagt det förut, nu kommer det igen − djuren betyder mycket för oss i trädgården, från minsta lilla myra till fåglar och fyrbenta vänner. Detta är Veckans bilder ett bevis på!

Vem skulle inte vilja ha en sån här gul, mjuk sötnos som tittar fram i grönskan? Helena van der Wijk, som tagit bilden, berättar:

"Fem kycklingar såg dagens ljus häromdagen. Jag tog ut dem i den värmande solen och placerade dem mitt bland blommande och överblommande timjan. Här fanns det gott om frön som de gladeligen började picka i sig. En ljuvlig syn!

Tack för din bild Helena!

Bidra med veckans bild?

Vill du vara med och glädja oss med en bild som visar en känsla, tanke eller kul situation från trädgårdens och odlingens värld?

Mejla i så fall din bild till mig: katarina@odla.nu. Din bild kanske inte kommer med meddetsamma men alla bilder läggs till Veckans foto-arkivet.

Tidigare veckans bilder

Varje säsong har vi en tävling där läsarna på Odla.nu får rösta fram de tre bästa Veckans bild. Nu är vi inne i sensommar och höst 2012. Vårens bilder är redan framröstade, med fina vinster både för fotograferna och för dem som var med och röstade.

Nedan kan ni se dels de bilder som är Veckans bilder nu under sensommar och höst, och som vi kommer att rösta på i november, dels de som var med under våren 2012.

#Sensommar och höst#

Upptaget Vi flyttar in

#Vårens bilder#

Hur tänkte de här? Humla gapar efter mycket! En överlevare! Stängsel från naturen! Hög tid att börja odla Gubben i backen Mange gillar vitsippor Nyvaken trollslända Blomma i blomman Myrsnack! Fint besök Se resultatet av tävlingen!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB