Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Veckans bild - Får vila på ett får!

Oj, så det strömmar in fina bilder till Veckans bild på Odla.nu. Hav tålamod ni som bidrar så generöst, era bilder kommer visas förr eller senare! Och fortsätt gärna skicka! Denna veckan ser vi att även får utan päls värmer.

Agnetha Eriksson beskriver sin bild:

"I vår trädgård har vi en fårfamilj som ligger i mossan. På fåren stannar många insekter och vilar samtidigt som det är varmt av solen! Denna gång en vacker påfågelsöga!"

Tack för sitt bidrag Agnetha!

Bidra med veckans bild?

Vill du vara med och glädja oss med en bild som visar en känsla, tanke eller kul situation från trädgårdens och odlingens värld?

Mejla i så fall din bild till mig: katarina@odla.nu. Din bild kanske inte kommer med meddetsamma men alla bilder läggs till Veckans foto-arkivet.

Tidigare veckans bilder

Varje säsong har vi en tävling där läsarna på Odla.nu får rösta fram de tre bästa Veckans bild. Nu är vi inne i sensommar och höst 2012. Vårens bilder är redan framröstade, med fina vinster både för fotograferna och för dem som var med och röstade.

Nedan kan ni se dels de bilder som är Veckans bilder nu under sensommar och höst, och som vi kommer att rösta på i november, dels de som var med under våren 2012.

#Sensommar och höst#

Upptaget Vi flyttar in Här är jag!

#Vårens bilder#

Hur tänkte de här? Humla gapar efter mycket! En överlevare! Stängsel från naturen! Hög tid att börja odla Gubben i backen Mange gillar vitsippor Nyvaken trollslända Blomma i blomman Myrsnack! Fint besök Se resultatet av tävlingen!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB