Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Tävlingen avgjord - vinnarna Veckans bild!

Tävlingen om vilka bidrag till Veckans bild under perioden v.17-juni ut som vann flest av era hjärtan är nu klar - ett stort Grattis till de glada vinnarna! Vann din favorit?

Tävlingen Rösta på favoritbilden - vinn presentkort! är avgjord! I tävlingen röstade man på sitt favoritbidrag bland de bilder som har publicerats under vinjetten Veckans bild från och med vecka 17 till och med juni ut, och de tre vinnande bildernas fotografer samt tre av er som röstade får varsitt presentkort till ett värde av 300 kronor, att handla för i Odla.nuShop

Vinnarbilderna!

Veckans bild är ett omtyckt inslag på vår sida och till vår stora glädje har ni varit många som har deltagit i röstandet. Tre bidrag vann väldigt många hjärtan, och här är de framröstade vinnarbilderna:

På väg! - inskickad av Helena Aspman

Arbetsam! - inskickad av Ann-Sofi Lundin

Kärlek! - inskickad av Åsa Kätting

Ett stort Grattis till er alla tre! Era presentkort, värde 300 kronor, kommer med posten.

Framlottade vinnare!

Även tre stycken av er som röstade hade chansen att vinna varsitt presentkort, värt 300 kronor. Här fick lotten avgöra vilka som vann och de lyckliga vinnarna heter:

Birgitta Persson Inger Hagren Ronnie Sjöstedt

Ett stort Grattis även till er tre! Era presentkort, värde 300 kronor, kommer med posten.

Samtliga vinnare har meddelats via mail.

#Grattis till alla vackra bidrag!#

Ett stort Grattis även till övriga som har fått era bilder publicerade och som deltog i den här tävlingen! Rösterna var jämnt fördelade mellan era bidrag och det har säkert varit svårt att välja ut en favorit bland alla fina bilder.

#Fortsätt att skicka in bidrag till Veckans bild! #

Det blir nu ett litet sommaruppehåll för Veckans bild. Tveka dock inte utan fortsätt att skicka in era härliga, vackra, skojiga och mysiga bilder, gärna med en liten personlig kommentar, till mig på helene@odla.nu! Jag kommer att ha semester men bilderna hamnar ju i min mailbox ändå.

#Nyhetsbrev Odla.nu#

Vill du få tips om trädgård och odling, om olika artiklar och krönikor samt information och fina erbjudanden om våra aktuella växter, fröer med mera? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria Nyhetsbrev här: Odla.nu Nyhetsbrev

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB