Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Pumpadekorationer, en liten tävling

Nu i veckan firar vi ju både Halloween och Alla helgons dag. Det är dessutom tider för pumpa nu, så varför inte använda de vackra frukterna till dekoration!

Av Sylvia Svensson

Karva med barnen

Vill du kan du tillsammans med barnen karva en rolig pumpalykta av en stor, orange ”halloweenpumpa”. Det finns många hemsidor med mallar om den egna fantasin inte räcker till. En sida där man kan göra mallar själv är denna: Pumpkin stencil maker

Sommarblommor
Sommarblommor
Handla nu

Dekoration för den vuxne

För den som önskar lite mer vuxen dekoration utan alltför mycket skrämseleffekt, kan helt enkelt vackra, okarvade matpumpor vackert arrangerade på ett stort fat vara en god idé. Kanske tillsammans med lite kvistar och ljuslyktor. Sedan kan du laga en härlig pumpasoppa, pumpapaj eller något annat gott av dessa. Det finns massor med recept på olika matsajter.

Tävling!

Vi på Odla.nu vill gärna se dina bästa pumpadekorationer! Vi utlyser därför en tävling där den bästa dekorationen vinner en dekorativ lykta i plåt och glas med ett fint värmeljus som drivs av knappcellsbatteri. Lyktan drar extremt lite batteri tack vare LED-lampa vilket gör att det lyser länge. Ett knappcellsbatteri ingår. Ljuset kan ersättas med ett vanligt värmeljus. Höjd 20 cm, bredd 9,5 cm. För inomhusbruk.

Ta en bild av din pumpadekoration och skicka den till fanny@odla.nu senast söndagen den 3 november. Vi presenterar de bästa bidragen på www.odla.nu och belönar den som vår enväldiga jury tycker bäst om!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB