Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Fototävling – chans att vinna rosor!

**Tävlingen är avslutad!** Juryn har startat sina överläggningar. Första vinnaren presenteras den 24 september, 2012.

För- och högsommaren ligger bakom oss, men den härliga sensommaren är vi fortfarande mitt uppe i. Vilken utmärkt tid att utlysa en fototävling som kan inspirera och locka oss till gröna drömmar!

I fototävlingen här på Odla.nu kan du använda sommarens bilder, eller foton från tidigare säsonger. Eller varför inte ge dig ut med kameran nu?

Temat för fototävlingen är: Så här vill jag ha det i min trädgård, täppa, rabatt, koloni eller på min balkong!

Bilden kan vara tagen hos dig själv – du kanske redan har det precis som du vill – eller hemma hos någon annan. Bilden kan också komma från offentliga miljöer. Motivet kan vara allt från en översiktsbild till det mindre eller riktigt lilla perspektivet, kanske del av en rabatt eller plantering i krukor eller kärl. Våga vara personlig, vi har alla olika drömmar och olika smak!

Vinn fina rosor!

Fotograferna till de 3 bästa bilderna vinner rosor från Odla.nu till ett värde av 400 kronor vardera. Vinnarna kommer ha möjlighet att välja färg på rosorna.

Gör så här för att delta!

• Bilden ska var relaterad till trädgård, terrass, täppa, balkong, koloni eller offentlig grön miljö. • Välj ett foto som du redan har tagit eller ge dig ut med kameran och välj din plats. Obs! Endast en bild per deltagare! • Mejla bilden till mig, katarina@odla.nu. Döp mejlet till ”Fototävling”. • Skriv några rader i mejlet om varför du skulle vilja ha det som på bilden.

Tävlingen pågår mellan den 16 augusti och 16 september 2012. En jury på Odla.nu utser vinnarna och beslutet kan inte överklagas.

Obs! Vi väljer 3 vinnare men vi visar gärna även andra bilder på Odla.nu för att inspirera er som besöker oss. Så var beredd på att din bild kan komma ut på sajten till allas glädje.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB