Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Chans att vinna smart bevattning!

**Tävlingen är avslutad** Grattis till: Agneta Jonsson, Väse; Sylvia Holst, Väckelsång; Ingrid Kvensler, Ronneby; Sofia Westerdahl, Kristinehamn; Britt Grundström, Bonässund; Irene Goncalves, Klippan; Gunilla Ericson, Malmö; Eva-Maria Henrysson, Sölvesborg; Christina Andersson, Ljugarn; Mikaela Moberg, Älvsjö; Erik Åberg, Sala; Dorjana Matijasic, Lerberget; Ylva Oldberg Backman, Vårgårda och Pernilla Eliasson, Linköping.

Ta chansen att vinna Flexi Spray, en allt-i-ett-lösning för trädgårdens bevattning från Hozelock. Vi lottar ut hela 14 stycken så det finns goda vinstchanser.

Flexi Spray har ett ergonomiskt utformat handtag som gör det bekvämt och enkelt att vattna. Den har en avtryckare i tre steg, kombinerat med att man kan kontrollera flödet. Flexi Spray ger plantorna den mängd vatten de behöver och minskar vattenåtgången.

Ta chansen att vinna!

Vi lottar ut 14 Flexi Spray, värde 299 kronor styck.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Tävlingen pågår till den 17 maj, 2013. Välkommen att delta!

Allt-ett-bevattning

Flexi Spray är ett helt nytt sätt att tänka när det gäller bevattning. Den är speciellt framtagen för trädgårdsintresserade som vill ha en allt-i-ett-lösning. Med sin böjbara slang kan den formas för att kunna vattna var man vill och hur man vill.

Flexi Spray... • .... är böjbar och flexibel. • .... har en lång räckvidd. • ... kan enkelt formas runt ett stöd och riktas mot just det som skall vattnas. • ... kan användas som en sprinklerpistol. • ... kan vattna som en vattenspridare

Läs mer: Hozelock

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB