Litet växthus - köpa var?

Marit

Hej

Jag är på jakt efter ett litet växthus, ca 2x3 m som jag ska ha för att driva på lite växter i vårt trädgårdsland. Jag vill att det ska vara lätt att plocka ner på hösten.

Jag har redan ett litet plastväxthus från Jula med en metallställning och en mjuk genomskinlig plast över. Problemet är att det är för litet. (Det är mer som en hylla). Jag har på en kolonilott sett ett sådant växthus som jag vill ha, så det måste finnas på marknaden. Frågan är bara var?

MVH Marit

Odla Svarar: 

Rusta sålde ett sådant växthus med namnet Plantman. Jag vet inte om det finns kvar men ring och fråga, det är kanske till och med rea så här på hösten. Kostade något runt 800,- med normalpris.

Rustas egen text: Plantman är en serie enkla växthus i olika storlekar och utföranden. Grundkonstruktionen består av en pulverlackerad stålram med ett ytterhölje i plast. Modellen på bilden är störst i serien och mäter 200 x 250 x 210 centimeter. Väggar och tak av armerad plast med två ventilationsluckor samt en dörr som kan rullas upp. Tre hyllsektioner på vardera sida inkluderas.