Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gräsmattan har försvunnit

Hej
Jag har en gräsmatta på framsidan av vårt hus som är 2 år gammal. Den rullades ut i april 2005. Jag har hela tiden skött den med ogräsplockning och gödsling. Den har varit otroligt grön och fin hela tiden. I höstas avslutade jag med att gödsla höstgödsel.

Helt plötsligt i slutet av förra året/början av denna så försvann gräsmattan. Det är precis som om jorden kommit upp och gräsmattan försvunnit. Det är knappt något gräs alls kvar utan mest jord. Detta har endast drabbat oss och inte några grannar. (Vi bor i kejdehus).

Vad är det som kan ha hänt? Idag kom en granne förbi och frågade om vi hade några skadedjur som åt upp gräset underifrån. Kan det det vara så? Vad gör man i så fall?

Hälsningar
Lena

Odla Svarar: 

Kolla om du hittar pingborrelarver, stora, vita feta larver under grässvålen.

Annars har jag inte några idéer, så vänd dig till den som levererade gräset! Kanske kan du få nytt som garantiåtgärd.

Sylvia