Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trädgårdens rum

 • En vacker bok för den som ska anlägga en trädgård.

  Trädgårdens rum är en mycket vacker bok som inspirerar. Det är ett rent nöje att läsa den och man får massor av nya idéer.

  Det är en bok för den som vill ha en vacker trädgård och tycker om att pyssla i den. Den tilltalar förstås även den som vill ha lite trevlig läsning och njuta av de vackra bilderna.

  Det är mycket gångar med plattor eller singel och olika former av buxbom, detaljer som tilltalar Heidi Palmgren och det ger ett personligt intryck. Hela boken genomsyras förövrigt av vad Heidi Palmgren tycker om och man ser det tydligt i planeringsförslagen till olika trädgårdar där samma växter ständigt återkommer. Den som tidigare läst Ulla Molin känner säkert igen många tankar och idéer.

  I boken betonas det att man ska se till helheten i trädgården, och visst är det så att man gärna köper lite nya växter utan att alltid veta var man ska placera dem. För att en trädgård ska bli trivsam bör man därför börja med att dela in trädgården med hjälp av häckar och staket innan man börjar med de mindre detaljerna. Taket, i form av träd, och golvet med sina gångar och marktäckare bör förstås också planeras innan det är tid för pyntet, som Heidi Palmgren kallar de mindre detaljerna i trädgården.

  Den som ska anlägga en trädgård eller gillar att ändra och försköna en befintlig trädgård finner mycket användbart i Trädgårdens rum.

Trädgårdens rum
  Titel:
Trädgårdens rum
Författare:
Christel Kvant
Heidi Palmgren
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
PRISMA
Utgivningsår:
2000
ISBN:
9151837066

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB