Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).
  • "0" Status: : Fel vid öppnande av socket ssl://solr.inmykitchen.nu:443

Talking Flowers

  • Trädgård

En av sommarens heta trender från Holland heter Talking Flowers. Den har inspirerats av dagens sätt att kommunicera. Vi gör det mer och mer på distans via dator, mobiltext och nätverk. Talking Flowers innebär att vi ska låta blommorna prata, berätta en historia, kanske någon hemlighet. Med blommor kan man förmedla ett budskap på ett mer personligt sätt. Det är en färgsprakande trend med fokus på rosa, lila, rött och gult.

Använd kreativiteten när det är dags att ge blommor till någon och välj med omsorg den växt/blomma som förmedlar bäst det du vill säga. Anledningen vet bara du.

Säg något till någon speciell person med en härligt färgsprakande gummikorg fylld med Krysantemum 'Pico'.

Fäst olika typer av band i grephandtagen som svävar fint i vinden på vägen dit. Använd alla färgerna men ta olika typer av band i olika längder. Man kan sedan hänga upp korgen inomhus med banden. Förstärk budskapet genom att umgås, livs levande. Blommor kan förena både i glädje och i sorg.

Jag tror att jätteeternellen förmedlar en hel del i en spännande plantering vid entrén till huset eller på frukostbalkongen.

Jag tror inte att blommor talar till oss men jag tror att de talar med oss om vi låter dem vara en del av våra liv. Det är snarare så att de för vår talan, eller hur? Många gånger är det svårt att säga exakt vad vi känner och upplever just i stunden och då hoppas vi att blommorna kan göra det istället.

Läs mer:
Krysantemum och jätteeternell
Skötseltips - Krysantemum och jätteeternell
Information och inspiration - Augusti

   

Krysantemum 'Pico', rosa
Krysantemum 'Pico', rosa

Krysantemum 'Pico'
Krysantemum 'Pico'

Jätteeternell, gul
Jätteeternell, gul

Jätteeternell, gul
Jätteeternell, gul
Foto: Blomsterfrämjandet