Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Smulpajer

  • nya och gamla favoriter för smulälskaren

Denna lilla bok på 64 sidor handlar om kakor, pajer, kladdkakor, muffins. Här finns recept på smaskiga, kladdiga, smarriga bakverk, utarbetade av Maria Öhrn.

Alla kan säkert baka en smulpaj, det kräver varken mycket tid eller större ansträngning. Det är ju underbart gott med en klassisk smulpaj med rabarber eller äpplen, serverad med glass, vispgrädde eller vaniljsås. Men både fyllningen och degen kan varieras i det oändliga!

Det finns recept för alla årstider, men förstås mest för sommaren och hösten, när trädgården dignar av bär och frukt. Men t.ex. Aprikospajen med jordgubbar och lime kan man säkert pröva på när som helst om man kör med torkade aprikoser och djupfrysta bär, eller varför inte de lite nyttigare Hurtbullens blåbärspajer. Man kan även använda brödsmulor, det behöver inte vara söta kakor och bullar, eller vads sägs om Små kavringpajer med plommon?

Vill man fixa en god frukost, så finns här ett recept på frukostfras som är helt försvinnande gott! Till efterrätt kanske man kan pröva den klassiska Krusbärskrämen med mandelfnas.

Denna är en personlig, rolig och inspirerande bok med många trevliga recept och läckra bilder på allt det goda som får det verkligen att vattnas i munnen.

Smulpajer
  Titel:
Smulpajer
Författare:
Maria Öhrn
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Ica Bokförlag
Utgivningsår:
2006
ISBN:
91-534-2774-2

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB