Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Vilda behag

Författaren berättar om det roliga i att göra små promenader i sin omgivning, plocka blommor och kvistar av allt vad naturen skänker gratis och arrangera små och stora buketter av dessa.

"Det har kommit att bli en del av mitt liv att iaktta växandet och dess skönhet. Särskild glad blir jag av att hitta någon alldaglig växt, som jag inte har lagt till märke förut. När jag tar in rävrumpor, blir de också en påminnelse om promenaden jag gjort", säger hon.

Och visst, det gäller att se det som finns omkring oss. Ofta är vi så vana vid växterna omkring oss att vi inte alls ser deras skönhet, de är för vanliga och alldagliga för oss. Eva har gjort promenader året om och arrangerat det hon har hittat, helt vanliga växter från dikesren, skog och äng, en och annan trädgårdsflykting och t.o.m. mossa, som verkligen ser vacker ut när man väl upptäcker den!

Tillsammans med fotografen Martina K. Svensson har hon gjort en mycket vacker titt- och idébok, väl lämpad som en present, om sådant hon plockat med sig hem under olika årstider. Hon berättar också om hur växterna sköts och hanteras, hur länge de kan hålla i vas och om lämpliga vaser till dem. De vackra, stämningsfulla bilderna förmedlar känslan till oss läsare och gör att vi själva genast vill bege oss ut på upptäcktsfärd i naturen!

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Vilda behag
  Titel:
Vilda behag
Text och arrangemang:
Eva Björkström
Foto:
Martina K. Svensson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Byggförlaget - Kultur
Utgivningsår:
2002
ISBN:
91-7988-223-4

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB