Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Gör det själv till trädgården

En ny norsk trädgårdsbokserie innehåller några mycket trevliga små böcker för den trädgårdsintresserade, alla översatta till svenska.

Boken Gör det själv till trädgården ger en mängd idéer och arbetsbeskrivningar för saker man själv kan snickra till trädgården. Sakerna är enkla och kräver varken snickarutbildning eller en välförsedd snickarverkstad med en massa avancerade verktyg, utan det är saker som alla med normal händighet och vanliga hemmaverktyg kan klara av. Beskrivningarna är detaljerade, så även den mindre snickerivana kan hänga med utan problem.

Boken börjar med att visa enkla verktyg och material och berätta om deras användning. Tipsen om sågning, borrning, spikning, skruvning och stabilitet är nyttiga för den som känner sig osäker.

Inomhuskrukväxterna vill säkert komma på sommarbete utomhus, men hur ska man placera dem? Här ges förslag på flera olika blomhyllor!

Snygga blomlådor behövs alltid, både i storlek mindre och större, till och med så stora att man kan ha sin köksträdgård i dem! Eller vad sägs om en skärmvägg i form av en blomlåda?

Våra små flygande vänner behöver säkert också matbord och alla de klättrande växterna behöver stöd i form av olika sorters obelisker. Och vad sägs om en hemmagjord skottkärra eller grillvagn?

Till de lite större men lika lätta arbetena hör en skärmvägg till soptunnorna, kompostlåda, stabil arbetsbänk, lättgjorda utemöbler och till och med en hel uteplats.

Ja, här finns idéerna som får en att vilja börja snickra direkt även om man "aldrig" har hållit i en hammare förr…

Gör det själv till trädgården
  Titel:
Gör det själv till trädgården
Författare:
Laila Eriksen
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Forum
Utgivningsår:
2003
ISBN:
91-37-12083-2

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB