Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Välkommen i vingården

"Vin är världens mest underhållande kulturdryck. Ur glaset stiger dofter, smaker, kulturhistoria, geografi och gastronomi.

Detta är dock inte ytterligare en rabblande vinlärobok. Här möter du människorna bakom vinerna; vinbondens slit och vånda under vädergudarnas nyckfullhet, vinmakarens drömmar och floppar, visionärerna, galenpannorna och genierna som format vår vinvärld.

Välkommen i Vingården bygger på min TV4-serie Vingården. I över tre år reste jag vinvärlden runt för att möta människorna på de berömda vingårdarna. Där finns det alltid en historia att berätta. Välkommen i vingården!"Bengt Frithiofsson

Välkommen i Vingården är en inspirerande bok om vin med betoningen lagd på närvaro, sinnlighet, smaker, upplevelser och nyfikenhet på livet snarare än undervisning och upplysning.

Vid det här laget känner alla till inte bara vem Bengt Frithiofsson är, vi vet också hur han låter och hur han ser ut när han beskriver vingårdar han besökt och viner han smakat.

Det är också denne Bengt Frithiofsson vi som läsare möter i boken. -Näärrrrvarro, allt handlar om näärrvarro. Denna närvarokänsla blir påtaglig i boken inte minst genom de många ögonblicksbilder på Bengt i olika vingårdar, slott, bussar, helikoptrar, till häst eller krypandes på marken bland vinstockar i ett stekhett Australien, som genomgående illustrerar Bengts berättelser. Vi besöker i Bengts sällskap vingårdar i Sverige, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien, Portugal, Grekland, Ungern, England, Kalifornien, Chile, Argentina, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika och Kina.

Välkommen i Vingården är givetvis ett måste för alla vinälskare, men man måste inte vara vinälskare för att uppskatta boken. Det räcker bra om du gillar en god historia!

Välkommen i vingården

Titel:
Välkommen i vingården
Författare:
Bengt Frithiofsson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Prisma
Utgivningsår:
2008
ISBN:
978-91-518-4739-9

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB