Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Allt du behöver veta om kompost!

Den här boken lär dig allt du behöver veta om kompost: vad det är, hur du gör och hur du använder den. Oavsett om du har en odling på balkongen, i en koloniträdgård eller en stor trädgård.

Allt du behöver veta om kompost

Av: Steve Dew. Norstedt 2012, ISBN 978-91-1-304096-7

Boken gjordes i samarbete med Garden Organic - The National Charity for Organic Growing, en engelsk expertgrupp för ekologisk trädgårdsgödsel.

Kompostering är en fantastisk process som naturen har använt sig av under tusendals år. Idag har den ekologiskt sinnade odlaren upptäckt att kompostering är ett miljömässigt hållbart sätt att utnyttja en av naturens mest användbara och fascinerande processer.

Allt du behöver veta om kompost är en mycket praktisk handbok där du steg för steg får veta varför du ska ha maskar i komposten till vad du kan lägga i den. Här finns massor med råd och tips hur du ska få en mullrik, bra och ekokologisk jord till ditt grönsaksland, bärbuskar och rabatter.

Med hjälp av skisser, ritningar och illustrativa fotografier får du hjälp att bygga en kompostbehållare. Boken beskriver olika tekniker och ger svar på vanliga frågor som vad man kan lägga i komposten och hur man håller djuren borta från den.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB