Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trädgårdstoppen!

Söndagen den 20 mars bjuder TV8 in oss att vara med när Sveriges trädgård med stort T ska koras. I startfältet ligger redan 20 av landets vackraste trädgårdar som vårdas med ömhet, glädje och kunnande av sina stolta ägare.

Från söder till norr kommer vi tio söndagar under våren att få följa med programledarparet Doreen Månsson och Peter Englander ut bland landets allra grönaste pärlor. Det blir till att tråna i TV-soffan när den ena häpnadsväckande trädgården efter den andra presenteras. På vägen får vi goda råd och inspirerande tips från dem som vet hur en vacker trädgård blir till − nämligen kandidaterna till att hamna överst på Trädgårdstoppen.

Doreen Månsson har arbetar som reporter och debattör inom både radio och TV och har varit progamledare för bland annat Bolibompa, Idol 2007, Eftersnack och egna talkshowen Doreen 21.30.

Peter Englander känner vi som mannen bakom Apotekarns Trädgård i Simrishamn, en förtjusande Medelhavsoas bakom plank och murar där en alldeles egen klimatzon råder. Han har också skrivit ett antal uppskattade trädgårdsböcker, den senaste med samma namn som TV-serien, nämligen Trädgårdstoppen.

Välkomna till gröna, sköna söndagar i TV8! Läs mer: Trädgårdstoppen har premiär söndagen den 20 mars 19.00.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB