Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Stora boken om trädgårdsprojekt

Nu när hösten kommer och det inte längre är så mycket att göra i trädgården. Kanske du får tid att pyssla med några roliga projekt att förgylla den med?

Stora boken om trädgårdsprojekt

Sten tegel trä pil betong metall glas Text: Marianne Svärd Häggvik Bonnier Fakta 2013, ISBN 978-91-7424-234-8

Av Sylvia Svensson

För dig som tycker om att göra saker med händerna att förgylla din trädgård eller täppa med kommer här en underbart vacker bok, Stora boken om trädgårdsprojekt, som även fungerar som ”til lyst” att titta på då och då. Fast man blir lätt inspirerad att sätta igång med något av projekten!

Du behöver inte ha tidigare vana vid något av ämnena som presenteras, boken är mycket tydlig med bra bilder och noggranna förklaringar om hur du ska göra.

Det första kapitlet handlar om att fläta i pil. Där finna många projekt, båda små och lite större, men inget verkar vara särskilt komplicerat att göra.

Därnäst kan du pröva på att gjuta i betong. Inte heller här behöver du vara någon expert, du klarar det med enkla medel som du säkert har hemma, förutom då själva säcken med betong.

Sedan ger du dig på att snickra lite, det kan vara att tillverka en egen odlingslåda eller en enkel skärmvägg av björkslanor.

Att lägga sten och mosaik, lära sig att bygga en upphöjd rabatt eller varför inte en romantisk ruin eller göra luffarslöjd är ytterligare några av de roliga projekt som finns med i boken.

I slutet finns ett bildavsnitt om olika redskap, så att man får rätt namn på rätt pryl! Mycket välbehövligt, då många av oss hobbypysslare inte känner till grejernas rätta namn.

Ett register, eller egentligen två, Projektregister och Växtregister, avslutar boken. Det gör att det är lätt att hitta i boken och det är förstås alltid bra!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB