Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Sommar i trädgården

"Sommar i trädgården" är boken som tar vid där "Vår i trädgården" avslutas. Liksom "Vår i trädgården" är denna boken ursprungligen engelsk och översatt av Inger Palmstierna. Sommaren är den tid då man får lön för allt sitt arbete, men det är också en lämplig tid för förökning av växter. Ett kapitel tar upp ett flertal förökningsmetoder, bland annat hur man förökar lökväxter, delar växter, gör avläggare och tar sticklingar. Alltså flera bra sätt att skaffa fler växter billigt.

Naturligtvis är inte sommaren bara en tid för njutning utan där är mycket som ska skötas om, gräsmattan ska klippas och växter ska beskäras. I kapitlet om gräsmattan kan man läsa om skadedjur, sjukdomar, gödsling, bevattning, samt lite allmänna tips.

Beskärningskapitlet tar upp redskap, beskärningsmetoder och hur olika växter ska beskäras. För den som har en damm finns där ett kapitel och där kan man läsa om underhåll, plantering och förökning.

"Sommar i trädgården" innehåller en del utvikbara blad som behandlar olika teman. Plantera marktäckare, figurklippning, bygg en stendamm och skapa en trågträdgård är några små teman som tas upp. Boken tar upp lite om mycket och det är en bok som beskriver lite grann om allt utan att gå på djupet. Tillsammans med "Vår i trädgården" och "Höst och vinter i trädgården" får man dock en bra bild av vad som ska göras under de olika delarna av året.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Sommar i trädgården
  Titel:
Sommar i trädgården
Författare:
Steven Bradley
Översättning: 
Inger Palmstierna
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Forum AB 
Utgivningsår:
1998
ISBN:
9137112546

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB