Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Snickra ute

Det är tacksamt att snickra till trädgården!

Det spelar ingen roll om man är nybörjare eller van hobbysnickare. Här har alla möjlighet att lyckas. Finishkraven är nämligen inte lika stora när man snickrar till trädgården som när man bygger till exempel en väggfast bokhylla till finrummet. Däremot är kraven högre vad gäller dimensionering och materialval eftersom framför allt de fasta utomhusobjekten utsätts för väder och vind.

Snickra ute är en "bibel" för alla hobbysnickare oavsett nivå. Med pedagogiska sprängritningar och tydliga bygganvisningar presenterar den ett 70-tal projekt av olika svårighetsgrad - från blomlådor till carport. Följer man bara anvisningarna slussas man förbi de vanligaste felkällorna. Bokens instruktioner åtföljs av ett stort antal färgfotografier som är såväl vackra och inspirerande som instruktiva.

Boken innehåller även faktadelar som ger hemmasnickaren grundläggande kunskap om bland annat lagar och bestämmelser, hållfasthetskrav, material, sammanfogning, ytbehandling plintar och markarbeten.

Anna Jeppsson är en idérik fotograf med känsla för det estetiska. Anders Jeppsson har som flitig hobbysnickare förmågan att på ett instruktivt sätt visa hur man bygger i trä. Hans-Ove Ohlsson, byggnadsingenjör och fotograf, grabbar gärna hammaren och snickrar själv. Dessa tre författare utgör en bra mix av personer som på ett utmärkt sätt matchar varandra för att lyckas med uppdraget att göra en snygg och praktisk snickarbok.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Snickra ute

Titel:
Snickra ute
Författare:
Anna Jeppsson
Hans-Ove Ohlsson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Ica bokförlag
Utgivningsår:
2009
ISBN:
978-91-534-2907-4

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB