Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Planera din trädgård på vintern!

På Odla.nu har vi glädjen att under några höst- och vintermånader få experthjälp av landskapsingenjör Karin Malmberg. I avdelningen "Fråga experterna" finns Karin nu till hands för att svara på era funderingar och tankar kring trädgårdens planering och design.

Av Katarina Kihlberg

Det är naturligt att vi lägger ner trädgårdsprojekten på vintern. När trädgården går i vila följer vi snällt efter och kurar skymning med goda och inspirerande trädgårdsböcker och med Odla.nu som en varm tröst fram till nästa säsong.

Men planeringen av trädgården behöver inte gå i vintervila!

− Många tror att mitt arbete inte fungerar på vintern. Men så länge snön inte ligger alltför djup kan jag planera och designa trädgården lika bra på vintern. Och för ägarna av tomten är det perfekt att passa på just när övrigt arbete utomhus ligger nere, berättar landskapsingenjör Karin Malmberg.

Allmänna frågor

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Och nu har Odla.nu alltså glädjen att få experthjälp av Karin Malmberg under några månader. Passa på att ställa dina frågor, på Ställ en fråga, men tänk på ett par saker:

Karin kan inte ge dig en hel plan över din trädgård men god hjälp på vägen med tankar, idéer och goda råd kring delar av din trädgård.

Spörsmål kring planering och design av trädgården tar sin tid att fundera kring så ha tålamod, din fråga kanske inte blir besvarad på direkten!

Planering & design på Odla.nu!

Under hösten och vintern kommer vi här på Odla.nu att följa upp Karins experthjälp med artiklar som handlar om hur du ska tänka kring planeringen av din trädgård. Häng med så kanske du får spännande och bra idéer till din trädgård inför nästa säsong!

Om Karin Malmberg

Karin Malmberg arbetar i Helsingborg med omnejd i sitt eget företag Snitsig Trädgård&Landskap AB, www.snitsig.net. Karin kommer under vinterhalvåret att vara expert här på Odla.nu och svara på era allmänna frågor om Planering & design av trädgården.

Läs också!

Planera din trädgård på vintern Planera din trädgård 1 - funktion & ambition Planera din trädgård 2 - förutsättningar Planera din trädgård 3 - skötselnivå Planera din trädgård 4 - form & höjder Planera din trädgård 5 - utblickar och insynsskydd Drömmare är vi allihopa

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB