Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Margaretas trädgård

Att skapa en spännande trädgård med dammar, bäckar, woodland, alper, en japansk trädgård m.m. är något många trädgårdsintresserade drömmer om. Margareta Senneby beskriver i sin bok, Margaretas trädgård, hur hon under 15 år förvandlade en platt tomt på 3000 m2 till en just en sådan trädgård.

Man kan i boken läsa Margaretas berättelse om hur de olika landskapen kom till. Det är en trevlig berättelse och man får ta del av många annorlunda idéer. Det är till exempel inte många som använder kirskål som marktäckare. Åtminstone inte frivilligt. Det är också intressant att läsa om hur det gick till att skapa höjdskillnaderna, bäckarna och inte minst om hur allt finansierades med hjälp av arvegods. Margareta är förtjust i stenar och forslade tonvis med sten till sin trädgård, bland annat svart diabas till den japanska stenträdgården.

Boken innehåller också en dagbok där man får följa Margareta under ett år i sin trädgård. Det är alltid roligt att läsa om hur andra trädgårdsmänniskor tänker och vad de gör i sina trädgårdar. För Margaretas del är trädgården i tankarna året runt och inte bara något att ägna sig åt under våren och sommaren. Man får också följa djuren under året i trädgården. Både husdjuren och de vilda djuren trivs i den annorlunda trädgården.

Margaretas trädgård är en riktig presentbok i stort format och med många vackra bilder. Det lite ovanliga omslaget och det grova pappret ger ett exklusivt intryck som lockar till läsning. Kort sagt en bok för trevlig läsning men också en bok man kan återkomma till för att få inspiration.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Margaretas trädgård
  Titel:
Margaretas trädgård
Författare:
Margareta Senneby
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Byggförlaget
Utgivningsår:
1999
ISBN:
9179881785

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB