Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Lövräfsa Grande!

Har du stora ytor i din trädgård? Här har vi en lövräfsa med imponerande storlek och bredd. Den ser ut att greppa över stora mängder löv i ett enda räfs. Odla.nu har testat!

Lövräfsa Grande

Beskrivning[[wysiwyg_imageupload:95:]]

Lövräfsa Grande är trots sin storlek följsam och enkel att hantera. Den lätta och flexande konstruktionen är skonsam både mot gräsmattan och användaren. Med sitt ”vingspann” på 820 mm hanterar den stora ytor på kort tid. Kratta i ABS-plast. Lackat träskaft i ask. 30 pinnar.

Längd 2000 mm Bredd 820 mm

Tillverkare Serva Trädgårdsprodukter

Så här tyckte Odla.nu

Det första som slår mig när jag får se krattan är hur stor den faktiskt är. Det andra som förvånar mig är hur lätt den är att lyfta, trots sin storlek, något som kommer visa sig vara krattans största fördel i trädgården. Huvudet är lätt böjt vilket besparar ryggen vid ett längre arbetspass.

Inom kort har jag krattat ihop en imponerande lövhög men det är då jag märker en riktig miss i krattans design. Krattans huvud är fäst i skaftet med en minimal skruv som efter ett normalt arbete böjs fram och tillbaka för att till slut släppa helt. Jag fick rotera skaftet och skruva i en kraftigare skruv men det bästa hade varit om de redan från början tillverkat krattan med en genomgående bult. Det syns två hål på huvudet men endast ett av dessa når skaftet. En designmiss som tyvärr sänker helhetsintrycket.

Räfsor med stålpinnar kan ha nackdelen att löven fastnar i pinnarna. Men med dessa flata pinnar fastnar inga löv och lövräfsan är enkel och behaglig att använda. Konstruktionen känns stabil och lövräfsan är riktigt snygg att se på.

Serva Trädgårdsprodukters hemsida

#

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB