Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Ergonomisk lövräfsa

Löven rasar av trädens grenar och faller vacker till marken. Men ibland behöver vi räfsa upp dem och lägga dem i kompost eller under träd och buskar. Här är en lövräfsa som med sin ergonomiska utformning avlastar rygg och axlar. Odla.nu har testat!

[[wysiwyg_imageupload:93:]]Ergonomisk lövräfsa

Beskrivning

En extra bred lövräfsa med 25 pinnar i plast. Lövräfsan är robust och ergonomiskt korrekt. Den är speciellt utformad för att minska belastningen av kroppen under arbetet. Den noga uträknade vinkeln på de S-formade ergonomiska skaften avlastar rygg och axlar. Handtag i mjuk plast ger ett halksäkert och behagligt redskap att arbeta med. Användbar till såväl gräsmattan som trädgårdsgången.

Längd 1710 mm Bredd 510 mm

Ca-pris 230 kronor

Tillverkare Fiskars

Så här tyckte Odla.nu

Som med alla ergonomiskt utformade verktyg krävs lite tillvänjning. Men efter några tag bland löven på gräsmattan inser man att detta är en behaglig och effektiv lövräfsa som gör jobbet utan att man behöver böja sig framåt eller ta i särskilt mycket.Det känns lättare för varje tag, faktiskt.

Funktionen är god och högt prioriterad. Lövräfsan är dock inte så snygg utan får nog vistas i förrådet när den inte används. Vilket förstås är bra för hållbarheten!

Fiskars hemsida

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB