Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Häng med på Tusen Trädgårdar!

Alla som är en del av Trädgårdssverige är inbjudna – privata trädgårdar och alla offentliga trädgårdar – alla är välkomna att delta! Vill du visa upp din trädgård, plantskola, koloni, skolträdgård, park eller annan typ av trädgård är det hög tid att anmäla dig.

Riksförbundet Svensk Trädgård bjuder tillsammans med Gunnel Carlsons Trädgårdsriket och Studiefrämjandet in till Tusen Trädgårdar söndagen den 12 augusti 2012, kl 10-17. Alla är hjärtligt välkomna att visa sin trädgård.

Visa din trädgård!

Hjälp till att skapa frodiga trädgårdsmöten och dela med dig av din trädgård! Alla som är med håller sin trädgård öppen söndagen den 12 augusti kl 10-17. Du har också möjlighet att visa din trädgård på lördagen den ​11 augusti kl 10-17.

Anmäl din trädgård senast 14 juni 2012 på: www.tradgardsriket.se

Den som är datorovan kan få hjälp av Studiefrämjandet att registrera sin trädgård på Studiefrämjandet. Kontakta Annika Stigmark på 08-555 352 32 eller annika.stigmark@studieframjandet.se så slussas du till rätt lokalavdelning. Studiefrämjandet kan också bistå med studiecirklar inför Tusen Trädgårdar, lokal marknadsföring, försäkring och handfasta tips.

Läs mer om tusen Trädgårdar Trädgårdsriket Riksförbundet Svensk Trädgård

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB