Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

En trädgård blir till

Tankar om blickfång, överraskningar, stämningar

Författaren till denna bok har som yrke att skapa en trädgård av ett stycke mark. Han har tjugo års erfarenhet av trädgårdar och har även en egen täppa på några kvadratmeter i London och en stor lantlig trädgård i Wales. Han drar också ständigt nya lärdomar av trädgårdar som han besöker runt om i världen.

I bokens presentation sägs att hans budskap är att låta naturen ange tonen: samarbeta med den i stället för att kämpa emot den, välja sådant som man älskar anblicken av och anlägga det så att man inte behöver slita ihjäl dig. Och man ska inte glömma att själva processen är halva nöjet! För honom är trädgårdens tillkomst något som sker långsamt. Det kan inte gå både fort och väl, som trädgårdsprogram i TV ger intryck av.

I den här boken berättar han ingående hur man planerar, väljer växter och sedan kombinerar dem till vackra rabatter. Hans högst personliga sätt att skriva och resonera inspirerar både till skratt och ger många bra idéer att användas i den egna trädgården.

Boken är i det närmaste heltäckande och ger tips om ”allt” man behöver veta. Man måste dock tänka sig för inför de föreslagna växterna, speciellt de vintergröna, eftersom boken utgår från brittiska förhållanden.

En trädgård blir till
  Titel:
En trädgård blir till
Författare:
Stephen Lacey
Översättning:
Anita Sandberg
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Bonniers
Utgivningsår:
2003
ISBN:
91-0-058061-9

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB