Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Blommor till Mors dag!

Kära mor, visst är hon väl värd en blomma, kanske till och med ett litet fint arrangemang som du har komponerat ihop och planterat själv? Kika gärna på de här idéerna för lite inspiration!

Inspiration från Floradania

Gör Mors dag till en sinnlig upplevelse, fylld av dofter, smak och estetik. Kanske du vill göra något vackert av olika blommor och skojiga växter som du själv komponerar ihop?

Sött och naturligt

Sommarblommor
Sommarblommor
Handla nu

En kombination av växter som gläder både öga och gom, och som kryddats med vild natur, är ett trevligt sätt att uppmärksamma Mors dag på. Plantera till exempel pelargoner, timjan och klöver i en lerkruka. Dekorera med naturgrenar och små porslinsfåglar.

#Enkelt och elegant#

Låt både känslor och rankor löpa fritt i ett elegant och doftande arrangemang. Plantera doftranka, Stephanotis, i en vit ytterkruka, placera tunna grenar längs kanten och samla ihop dem ovanför med hjälp av en tråd.

#Nyhetsbrev Odla.nu#

Vill du få tips om trädgård och odling, om olika artiklar och krönikor samt information och fina erbjudanden om våra aktuella växter, fröer med mera? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria Nyhetsbrev här: Odla.nu Nyhetsbrev

#Odla.nuShop#

I vår webbshop hos Odla.nu hittar du för säsongen aktuella erbjudanden avseende många olika sorters växter. Vi säljer även trädgårdsredskap, trädgårdshandskar, fågelmatare, vindspel med mera. Shopen hittar du här: Odla.nuShop

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB