Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Betong som glimmar!

Det är avkopplande och roligt att tillverka något eget för att förgylla trädgårdslivet. Här finns en bok som ger dig lust och kreativa impulser. Och tänk: det som glimmar som guld kan vara betong!

Betong med guldkant

Camilla Arvidsson & Malin Nilsson ISBN 9789153436577, ICA Bokförlag 2011

fröer
Fröpremiär 2023
Handla nu

Att kombinera betongens grova struktur med guldfärg är nytt och roligt. Och har du väl börjat gjuta betong så kan det vara svårt att sluta!

I Betong med guldkant utforskar Camilla Arvidsson och Malin Nilsson betongens alla möjligheter. Guld ger betongen ett lyxigt skimmer. Betong i kombination med rostig metall får ett mycket råare intryck. Blandar man svart färgpigment i betongen får den en dramatiskt utseende. Vitt pigment gör den skirare, nästan sirlig, som gjord för ”spetsmönster”.

Det kan ge många kreativa impulser och möjligheter. Dekorera sedan med glaskross eller mosaik, testa mer finkornig reparationsbetong, gör avtryck med blommor och andra mönster. Ju mer du experimenterar desto fler idéer kommer du vilja prova.

I boken visas hur man gjuter vackra fat, skålar, djur, små fjärilar, ett slott till en riktig prinsessa och t o m en utedusch med bänk! Och så naturligtvis mängder av krukor med fina former. Att man även ser dessa saker i trädgårdsmiljö, ger många fina idéer.

Här finns både lätta projekt för nybörjaren och lite större utmaningar för den som gjutit förr. Bokens avslutande handbok med utförliga och rikligt illustrerade steg-för-steg-beskrivningar visar tydligt hur man ska gå tillväga.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB