Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Året med Ernst

**Året med Ernst** är namnet på denna vackra bok med välkände Ernst Kirchsteiger. Undertiteln "Två meter kärlek med mat, blommor, tankar och inredningstips" ger en tydlig ledtråd om bokens innehåll!

Av Sylvia Svensson

Året med Ernst

Två meter kärlek med mat, blommor, tankar och inredningstips Text: Ernst Kirchsteiger, foto: Wolfgang Kleinschmidt ICA Bokförlag 2013, ISBN 978-91-534-3847-2

Visst är den här boken fylld av alla de sakerna Ernst Kirchsteiger nämner; mat, blommor, tankar och inredningstips. Här finns hans livsfilosofi i bokform, han berättar om sina tankar om hemmafix och trädgård, blommor och inredning, matlagning och en del annat.

Vissa av Ernsts vårliga tankar kan ge tröst under hösten och vintern vi har framför oss, så ha gärna boken på soffbordet för att kunna titta i den då och då. ”Man känner sig som en planta. Man får energi av allt ljus, växer till”. Så sant som det var sagt!

Boken börjar med kapitlet om vår, men det är förstås inget som hindrar att du börjar med den innevarande årstiden, just nu är det höst och då kan vi frossa i vackra arrangemang med höstlöv eller smaka på höstens alla härliga grönsaks-, frukt- och svamprätter som det finns recept till.

Så fortsätter vi till vintern med jul och nyår med vackra dekorationer och den härliga maten, för att så småningom komma fram till vår och sommar!

De vackra, lyriska bilderna är tagna av Wolfgang Kleinschmidt och kompletterar recepten och den korta, lättlästa texten fint.

Boken passar även ypperligt som julklapp eller present till ett ”Ernst-fan”!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB