Nu har ni pratat så mycket om surströmming att jag inte kan hålla mig längre.
Surströmming GÅR VISST att äta ensammen!
På den tiden jag bodde ensam åt det jag ofta till middag efter jobbet.
Tyvärr gifte jag mig med en man (från norrland) som inte förstår storheten i det här och våra vänner (från norrland) förstår det inte heller
Men strunt samma, ikväll är jag ensammen hemma, ikväll blir det en burk surströmming BARA till mig
Fast naturligtvis är ni välkomna hit, men ta med en egen burk då, jag köpte bara en 1/4 burk och den räcker bara till mig.
Men jag tror att tråden egentligen handlade om tillbehören...
Färsk mandelpotatis, fint strimlad purjolök (min mage tackar mig dagen efter om jag skippar gul/röd lök), hårt tunnbröd (bakat av kornmjöl), smör och naturligtvis dricker jag mjölk till!
Sen har jag stött på konstiga människor som tycker att tomater, gräddfil, öl, sockerdricka och nubbe hör till
Efterrätt? Orkar du nåt över huvudtaget efter den middagen, så är melon det enda tänkbara
Är det OK att äta middag 13.30?? Jag vet inte hur länge till jag kan hålla mig från att öppna den där burken