Helen B
Igår när jag skulle lägga mig hörde jag ett liv på cykelvägen utanför oss. Självklart tittade jag ut och såg två "vanliga" familjer på nattpromenad. De hade 4 barn som inte var speciellt stora (6-10 år). Helt plötsligt börjar en av papporna att sparka på en gatlampa. Ett barn hjälper till och till slut slocknar lampan. Rask beger dem sig till lampa nr 2 och även den går sönder. ohmy.gif mad.gif sad.gif Hur f.n beter man sig. Jag var alldeles upprörd men vågade inte gå ut (min man är bortrest).
Jag blir matt när vuxna beter sig så. Vad ska de barnen få för uppfattning om vad man får och inte får göra? Det är bara så tragiskt hur en del människor beter sig!! sad.gif
*Felix matte*
Ibland undrar man hur det står till i hjärnkontoret på en del människor sad.gif mad.gif

Barn gör som vuxna gör sad.gif
Alexander-VG-zon3
CITAT (Helen B @ 26-02-2006, 17:34)
Igår när jag skulle lägga mig hörde jag ett liv på cykelvägen utanför oss. Självklart tittade jag ut och såg två "vanliga" familjer på nattpromenad. De hade 4 barn som inte var speciellt stora (6-10 år). Helt plötsligt börjar en av papporna att sparka på en gatlampa. Ett barn hjälper till och till slut slocknar lampan. Rask beger dem sig till lampa nr 2 och även den går sönder.  :o  :angry:  :(  Hur f.n beter man sig. Jag var alldeles upprörd men vågade inte gå ut (min man är bortrest).
Jag blir matt när vuxna beter sig så. Vad ska de barnen få för uppfattning om vad man får och inte får göra? Det är bara så tragiskt hur en del människor beter sig!! sad.gif

det finns dom som är duma huet på ritikgt då . jag hadde anmält dom bara för att dom soom gjorde det ska få det surt om nu polisen hadde ¨gjort nåt
Hannele
CITAT (Helen B @ 26-02-2006, 17:34)
Helt plötsligt börjar en av papporna att sparka på en gatlampa. Ett barn hjälper till och till slut slocknar lampan. Rask beger dem sig till lampa nr 2 och även den går sönder. ohmy.gif mad.gif sad.gif Hur f.n beter man sig. Jag var alldeles upprörd men vågade inte gå ut (min man är bortrest).

Så dumt! Jag har sagt till och stoppat ungdomar som gjort så (men det var inga pappor!!) sad.gif
kristerh
Att barn gör så kan man ju mer förstå men vuxna wink.gif sad.gif nu menar jag inte de där barnen som var med och blev upplärda utan andra "busiga" ungar.
krister
Tesa
Jag tyckte det var skitkul när jag var ung...vi hade som sport att hinna släcka alla lamporna på samhället innan de började tändas igen...Det gick..men inte med mer... rolleyes.gif
Fast jag var ju inte så "vuxen" då förstås...och förståndig.. blink.gif

Det var förstås mindre kul när jag fick reda på att mina söner varit med i ett gäng ungar som gjort samma sak på samhället här för ett par år sen..

Lärde mig att man kanske ska hålla tyst oms in ungdoms bravader ibland.. wink.gif
Monica M zon 4
Här i vårt samhälle hade ungdomarna det som sport att knuffa till en av varningslamporna vid järnvägsövergången. Lampan blinkade några gånger och klingade några gånger.

En kväll när ett helt gäng ungdomar skulle gå över klingade det i klockan men alla trodde att nån knuffat till lampan så ingen kollade om det kom nåt tåg. Denna gång hade ingen knuffat på lampan så det kom verkligen ett tåg. En av ungdomarna, en 17-årig kille, omkom omedlebart och de andra i gänget chockades svårt. Det är snart 10 år sedan olyckan hände. Oerhört tragiskt.
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon