pisanggoreng
06-11-2004, 09:44
Vad mycket det blev från bara två plantor...
Maria i Helsingborg
06-11-2004, 11:59
TJUSIGT! Vi lära bara få ca 10 st. Vad gör du med dina nu? Torkar, fryser eller lägger in?
pisanggoreng
06-11-2004, 12:18
Jag fryser in dem. Det funkar jättebra. Har sett i en del kinesiska butiker att de gör likadant. Jag tycker att en del smak försvinner när man torkar dem.
La Strega
06-11-2004, 14:08
oj vad många! Jag har bara fått en per planta juh =P annan sort visserligen...men endå =P
Eleanor
06-11-2004, 18:56
Frysa in. Lägga in i honung. Är det något mer man kan göra? Någon god sås, salsa? Min broder har en hel djungel med chilisar, ca 15 plantor med 20-30 frukter på flera sorter. De flesta är HEEEETA så det går ju inte åt så mycket i taget... Red Savina, Gul & Orange habanero, Serrano, Bolivian habanero, Hungarian Hot wax, Jamaican Bell, Chocolate Scotch Bonnet mfl. Vill gärna ha tips innan de blir förstörda!