Full version: chili
pisanggoreng
Vad mycket det blev från bara två plantor...

Maria i Helsingborg
TJUSIGT! smile.gif
Vi lära bara få ca 10 st. Vad gör du med dina nu? Torkar, fryser eller lägger in?
pisanggoreng
Jag fryser in dem. Det funkar jättebra. Har sett i en del kinesiska butiker att de gör likadant. Jag tycker att en del smak försvinner när man torkar dem.
La Strega
oj vad många! Jag har bara fått en per planta juh =P annan sort visserligen...men endå =P
Eleanor
Frysa in. Lägga in i honung. Är det något mer man kan göra? Någon god sås, salsa? Min broder har en hel djungel med chilisar, ca 15 plantor med 20-30 frukter på flera sorter. De flesta är HEEEETA så det går ju inte åt så mycket i taget... Red Savina, Gul & Orange habanero, Serrano, Bolivian habanero, Hungarian Hot wax, Jamaican Bell, Chocolate Scotch Bonnet mfl. Vill gärna ha tips innan de blir förstörda!
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon