Som jag tidigare nämnt så har jag köpt en Evermat tork. Vad snabbt och lätt det är att torka tomatskivor. Jag har plockat ganska mycket svamp som jag, lätt som en plätt, torkar i apparaten. Är priset 1500:- högt, ja kanske, men en väldigt bra tork, det är den.
Vad gör man med torkade tomatskivor??
MRLINDELL
09-09-2004, 20:23
Man äter dem så småningom. Man kan lägga dem i olja med lite chili ett tag och få tomat med lite fräs, eller bara lägga dem i matlagningen som de är. Hållbarheten är några månader, kanske hela vintern om man förvarar dem väl mot en färsk tomat kanske en vecka. Det smakar fortfarande tomat.
Mmmm, det verkar gott med tomater och chili.
..blir det som soltorkade tomater?...som är såååå gott att bara gå att gnaga på...
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du
klicka här.