Full version: Nu är dom kokta....
birgitek
sniglarna alltså, skall gratineras och ätas imorgon. Det var ett jäkla jobb, har hållit på och pysslat med dom från o till i en hel vecka. Nästa gång blir det nog köpta burksniglar.
Birgit Ek
Fialotta
Näää......du skojar väl ohmy.gif du äter väl inte dom äckliga sniglarna rolleyes.gif ohmy.gif
TeliaNet
om man har nån anknytning till frankrike så kanske...
men frankrike har även givit oss fina viner champagne och vitlöksbröd.
*Felix matte*
Kräkreflexen aktiverades Sniglar...Uäääck!... inte i min mun.... jag dränker dem som invaderar min blombänk.... i öl.
andersen
laugh.gif Väntar med spänning på en rapport i morgon om dom var goda.
wolkenkrabber
hmmm ungs bakade singlar med vitlöks smör de e ju gott, sen tar man smöret på mackan

Felix matte - jag tror nog inte att öl marinerade är så jätte goda
*Felix matte*
CITAT (wolkenkrabber @ 28-05-2004, 21:59)
hmmm ungs bakade singlar med vitlöks smör de e ju gott, sen tar man smöret på mackan

Felix matte - jag tror nog inte att öl marinerade är så jätte goda


Uäääcck!!!
yla
tycker mest synd om sniglarna jag sad.gif
Siri
Jag blir nyfiken,,Hur har du pysslat med dem i en vecka? blink.gif
Och hur har du tillagat?
zaaritha
Glerrk! Usch!! Fy!!!!
KURT
På denna sida finns det tips på många intressanta fyllnigar till sniglar (d v s det är ju snäckor man äter men maträtten heter sniglar!).

http://home.swipnet.se/~w-57250/fiskoska/escargot.html

Men är det verkligen så mycket pysslande? Koktiden är ju dock lång!
Ljusalfheim
mmmmmmmmmums!!! smile.gif
Detta är en "enklare" version av forumet. För att se forumet med formatering och bilder kan du klicka här.
       
Copyright © 2011 Odla.nu. All rights reserved.
          
Startsida    Frågor & svar    Bloggar    Kalender    Köp & sälj    Forum    Kontakt & Info    Länkar    Vykort
 
Inne   Ute   Balkong och uterum   Växthus   Växtlexikon