sniglarna alltså, skall gratineras och ätas imorgon. Det var ett jäkla jobb, har hållit på och pysslat med dom från o till i en hel vecka. Nästa gång blir det nog köpta burksniglar. Birgit Ek
Fialotta
28-05-2004, 17:42
Näää......du skojar väl du äter väl inte dom äckliga sniglarna
TeliaNet
28-05-2004, 19:15
om man har nån anknytning till frankrike så kanske... men frankrike har även givit oss fina viner champagne och vitlöksbröd.
*Felix matte*
28-05-2004, 19:19
Kräkreflexen aktiverades Sniglar...Uäääck!... inte i min mun.... jag dränker dem som invaderar min blombänk.... i öl.
andersen
28-05-2004, 19:23
Väntar med spänning på en rapport i morgon om dom var goda.
wolkenkrabber
28-05-2004, 20:59
hmmm ungs bakade singlar med vitlöks smör de e ju gott, sen tar man smöret på mackan
Felix matte - jag tror nog inte att öl marinerade är så jätte goda
*Felix matte*
28-05-2004, 21:21
CITAT (wolkenkrabber @ 28-05-2004, 21:59)
hmmm ungs bakade singlar med vitlöks smör de e ju gott, sen tar man smöret på mackan
Felix matte - jag tror nog inte att öl marinerade är så jätte goda
Uäääcck!!!
yla
28-05-2004, 21:27
tycker mest synd om sniglarna jag
Siri
28-05-2004, 22:35
Jag blir nyfiken,,Hur har du pysslat med dem i en vecka? Och hur har du tillagat?
zaaritha
29-05-2004, 21:01
Glerrk! Usch!! Fy!!!!
KURT
30-05-2004, 10:17
På denna sida finns det tips på många intressanta fyllnigar till sniglar (d v s det är ju snäckor man äter men maträtten heter sniglar!).