Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Tulpanpengar till prinsessan Victorias fond

Nu kan man förena nytta med nöje. Under vecka 10 (6-12 mars) kommer det att säljas tulpaner med ett speciellt sigill som visar att 1 krona av bukettens pris oavkortat går till Kronprinsessan Victorias fond. Det är andra året som Sveriges tulpanodlare och grossister skänker pengar till fonden. Förra årets insamling gav närmare 150.000 kr, ett mål som man hoppas nå även detta år.

Fakta om Kronprinsessan Victorias fond.
För barn och ungdomar med kroniska sjukdomar och olika funktionshinder är fritiden viktig. Så viktig att den påverkar hur livet ska bli när de växer upp. För de flesta av oss är en aktiv livsstil en självklarhet. Men när vardagslivet är tungt, som det många gånger är för familjer med barn med funktionshinder, blir ofta fritidsaktiviteterna lidande. Semester och ett spännande friluftsliv är mer sällsynt och för många barn bara en hägrande dröm.

Visst får familjer med barn med sjukdomar och funktionshinder hjälp av samhället. Det är bra. Men det är så mycket som vardagen kräver att det ofta blir för lite resurser över att ge lite guldkant på tillvaron. Dessutom är det ju så att barn som stimuleras på fritiden mår bättre och klarar tillvaron bättre.

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Insamlingen till kronprinsessan Victorias fond är en insamling i regi av Radiohjälpen. Den har kommit till stånd i syfte att ge extra stöd till fritid och rekreation, framför allt för barn och ungdomar med kroniska sjukdomar och funktionshinder.

Du kan stödja insamlingen genom att köpa tulpaner märkta med det speciella sigillet under vecka 10.


Välj tulpaner med olika blomningstid så kan blomsterglädjen bli mycket lång.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB