Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Tulpaner i mängder!

Få är väl de som kan motstå tulpaner, dessa vackra blommor som finns i mängder av färger, sorter och storlekar! Hos Odla.nu finns ett brett sortiment att välja bland, vilka gillar du bäst?

Av Heléne Lundström

Tulpan, Tulipa, är en av de blommor som de flesta av oss förknippar med vårens ankomst. De många färgerna och sorterna gör det möjligt att enkelt hitta en favorit, fast det kan var nog så svårt att bara välja en och det måste man ju inte heller!

Tulpaner hos Odla.nu

Hos Odla.nu är tulpaner en av de absoluta storsäljarna, vilket inte är så förvånande. Att njuta av en prunkande vårrabatt full med vajande ståtliga tulpaner eller kanske öar av de lite lägre vildtulpanerna i gräsmattan ger en härlig känsla. Ett stort antal tulpansorter är senblommande, så det går att ha blommande tulpaner under flera veckor om man så vill!

Mixade paket - klart att plantera!

Ett hav av tulpaner i olika färger är en effektfull och uppseendeväckande syn och vill du ha det så kan du med fördel välja de mixade tulpanpaketen som vi erbjuder. De finns i flera varianter, till exempel Inspirations 'Orange, White & Yellow' med sin friskt läckra färgskala, Inspirations 'White, Purple & Lilac' med minst lika vackra tulpaner i lila och vitt eller Tulpan 'Triumph Mix' vars färgsprakande blandning av triumftulpaner är ljuvlig att skåda.

Tulpaner och andra blommor

Tulpaner hör till de blommor som gör sig väldigt fint på egen hand likaväl som det går att kombinera dem med andra vårblommor som till exempel narcisser. Även här kan vi erbjuda paket där tulpaner ingår, till exempel Temalåda - Blålila mix där det förutom tulpan 'Triumph Blue' även ingår pärlhyacinter, krokus och allium eller Temalåda - Vit mix där tulpaner, narcisser, pärlhyacinter, krokus och allium ger härliga förutsättningar för en skön vårrabatt i vitt. Också det färdiga paketet Harmoni - Vit innehåller tulpaner och här får du dessutom orkidénarcisser, botaniska narcisser och allium i en ljuvlig mix.

Tulpaner, tulpaner, tulpaner!

Hos Odla.nu erbjuder vi tulpaner i alla de färger, former och storlekar, allt från lågväxta som blir cirka 20 cm höga till ståtligt högväxta med en höjd på 50 cm - oavsett var du har tänkt dig att plantera dina tulpaner finns det en sort som passar!

Förutom alla de härliga, färdiga paketen har vi hos Odla.nu ett fylligt sortiment av tulpanlökar i såväl mindre som större förpackningar - välkommen in i vår butik för att botanisera!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB