Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trender 2007

För att få lite inspiration och "hålla ihop" ett tema i trädgården ger vi dig lite illustrationer i form av bilder och en kort beskrivning av fem olika trender.

Från Blomsterfrämjandet

Beskrivning av olika trender att snegla på inför planteringen.

Masculine Statement

Kraftfullt, ruggat, hårt, maskulint, strukturellt och inte förfinat. Färgerna är manligt blå och ljust neutrala kombinerat med svart, vitt och silver. Använd metall som en extra kontrast.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Colourfull difference

Den här trenden är verkligen något som fångar blicken. Man ska se saker från ett annorlunda håll, visa upp sakerna ur ett annat perspektiv, det är grafiskt och vimsigt. Antyd något främmande och reflektera saker symboliskt.

Rich Folklore

Trenden är inspirerad från Balkanländerna och det inkluderar dekorerade material med hantverksutseende. Influenserna kan beskrivas som etiska, lantliga multikulturella och baserade på folklore. I den här trenden kan vi hitta individuellt designade saker som till exempel multifärgade fåglar och fågelburar.

Essential Balance

Den här trenden utstrålar lugn och ro, balans och avslappning men är också lyxig och reflekterar influensen av olika kulturer och andlighet. Essential Balance är också typisk med sina iögonfallande detaljer och tillåter att man begrundar saker och ting lite extra.

Delicate Tea Party

Den här trenden är söt, romantisk och innehåller många Viktorianska och feminina saker. Utseendet är elegant och omgivet av dekorativa tillbehör men tillfället är "high tea"!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB