Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Tredje bilden: Så vill jag ha det i min trädgård!

I fototävlingen med temat "Så här vill jag ha det i min trädgård, täppa, rabatt, koloni eller på min balkong!" är det dags för tredje och sista vinnaren. Bilden visar hur ett igenväxt snår kan förvandlas till en personlig och vacker oas att längta till.

Det har varit härligt att ta del av alla era vackra bilder på temat "Så här vill jag ha det i min trädgård, täppa, rabatt, koloni eller på min balkong!" Tack för engagemang och fina tankar från alla deltagare! Hoppas ni vill tävla fler gånger!

Tredje vinnaren

Jag har presenterat vinnarna en och en under de senaste dagarna. Ingen inbördes ordning gäller utan alla tre bilder har vunnit.

Tredje vinnaren är Lasse Petersson som gratuleras för sin fina bild.

Lasse berättar själv:

"Jag bidrar med mitt foto från sommarens trädgårdsprojekt som nu står färdigt. Från att ha varit ett igenväxt snår av rododendron, björksly, kirskål, en alm och nässlor gjordes ett radikalt grepp. Stenar från en gammal mur grävdes fram, rododendronen kvistades av och marken täcktes med presenning över höst och vinter. Muren putsades om och målades, marksten lades, en gammal bänk målades om, nya och omflyttade växter planterades, vattensten inhandlades, dansk sjösten blev trappavsatser, täckbark för att hålla tillbaka kirskålen.

Nu kan vi välja att sitta i sol på för och eftermiddagen eller i skugga mitt på dagen. Porlet från vattenstenen och blåmesarna som svalkar sig däri räcker länge som andningspaus i vår lilla oas."

Härligt. Grattis Lasse!

Vinner fina rosor!

Fotograferna till de 3 bästa bilderna vinner rosor från Odla.nu till ett värde av 400 kronor vardera. Se utbudet i vårt erbjudande Underbart vackra rosor!

#Tidigare vinnare#

Första bilden: Så vill jag ha det i min trädgård Andra bilden: Så vill jag ha det i min trädgård!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB